Unieke prijsgarantie

Bij radiatorweb.nl betaalt u nooit teveel voor uw radiator. Vindt u een radiator bij een andere leverancier goedkoper, dan kunt u deze goedkopere prijs hanteren. 

Houdt u wel rekening met de volgende voorwaarden:

1) De prijsgarantie geldt alleen voor producten met identieke specificaties, dus hetzelfde materiaal, afmeting, kleur, aansluiting, afwerking en aantal.

2) De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en zitten in de orginele verpakking.

3) Radiatorweb moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiele prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder.

4) Producten uit (opheffings) uitverkopen, producten uit faillisementsverkopen, producten uit groothandelsverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de prijsgarantie.

5) Producten met een andere korting ten op zichte van het gehele assortiment van de goedkopere aanbieder komen niet in aanmerkling voor de prijsgarantie. 

6) De eventuele vrachtkosten worden buiten beschouwing gelaten. 

7) Prijsgarantie is niet van toepassing op eendagsaanbieders, op buitenlandse aanbieders, op veilingsites en tweedehands aanbieders.

8) Prijsgarantie is niet geldig op reeds aangekochte producten.

9) Unieke prijsgarantie is niet geldig op projecten.

10) Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden levert radiatorweb de radiator tegen de goedkopere prijs.